loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Uw auto in goede handen.

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u reparaties. Bovendien is het onderhouden van uw auto belangrijk voor uw veiligheid.

Bij Autobedrijf Feijen in Budel helpen we u graag. Bij ons kunt u rekenen op vakkundig onderhoud tegen scherpe tarieven

Werkplaatsafspraak plannen

Een werkplaatsafspraak plannen kan eenvoudig via het formulier op onze website. Na uw aanvraag ontvangt u altijd een bevestiging van ons.

Sub Page Listing Image

Onderhoud & reparatie

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u reparaties. Bovendien is het onderhouden van uw auto belangrijk voor uw veiligheid. Bij Autobedrijf Feijen helpen we u graag. Bij ons kunt u rekenen op vakkundig onderhoud tegen scherpe tarieven.

Sub Page Listing Image

Storingsdiagnose

Tegenwoordig beschikken moderne auto’s over veel elektronica. Storingen zijn in veel gevallen te herkennen aan brandende controlelampjes op het dashboard en/of waarschuwingspiepjes.

Sub Page Listing Image

Uitlijnen

Uw auto uitlijnen is van belang voor een goede weglegging. Bovendien bespaart u op uw brandstofverbruik en gaat u slijtage van de banden tegen

Sub Page Listing Image

Bandenservice

Het is van belang dat u uw banden in topconditie houdt. Ze zorgen er namelijk voor dat u veilig op uw bestemming aankomt.

Sub Page Listing Image

Schadeherstel

Heeft u schade aan uw auto? Dat kan de beste overkomen. Laat dit snel en vakkundig herstellen door Autobedrijf Feijen in Budel.

Sub Page Listing Image

Ruitschade

Of het nu gaat om een lichte ruitschade of het volledig vervangen van uw ruit, Autobedrijf Feijen lost het snel en zorgvuldig voor u op.

Sub Page Listing Image

APK

Waarom een APK? Deze voorkomt dat er gevaarlijke situaties ontstaan met voertuigen die niet veilig genoeg zijn om aan het verkeer deel te nemen.

Sub Page Listing Image

Airco-service

Autobedrijf Feijen behoort tot één van de ′Airco4Cars Service Centers′ waar u terecht kunt voor uw airconditioning reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

Sub Page Listing Image
Morgen Internet – Zorgeloos Light website