Werkplaats

Autobedrijf Feijen beschikt over een ruime werkplaats compleet uitgerust met de meest moderne apparatuur. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en gereedschappen om uw auto in optimale conditie te houden.

Wij werken met vakbekwaam, gediplomeerd personeel met de juiste kennis in huis om werkzaamheden aan alle merken auto′s uit te voeren. Of het nu gaat om personenauto′s, bedrijfsauto′s, reparaties, elektronica of onderhoud, wij nemen elke klus ter handen. We zijn overtuigd van ons vakmanschap en geven u dan ook 1 jaar garantie op alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

Aircoservice

Autobedrijf Feijen behoort tot één van de ′Airco4Cars Service Centers′ waar u terecht kunt voor uw airconditioning reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Met Airco4Cars als partner zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van aircosystemen, maken wij gebruik van hoogwaardige onderdelen en zijn we vakkundig op het gebied van alle automerken.

Het is erg belangrijk dat uw auto over een goed-functionerende airconditioning beschikt. Airco zorgt ervoor dat u fris en comfortabel achter het stuur zit en het verbeterd uw concentratie- en reactievermogen. Ook zorgt airco er in de winter voor dat uw vochtige en beslagen ramen snel verdwijnen. Daarnaast is het belangrijk voor het milieu, uw gezondheid en uw portemonnee dat airco van het nodige onderhoud wordt voorzien. De levensduur van de airco wordt op deze manier verlengd en hoge reparatiekosten blijven u bespaard. Autobedrijf Feijen helpt uw airconditioning in optimale conditie te houden.

service

Bandenservice

De bandenservice van Autobedrijf Feijen bestaat uit:

  • Verkoop van banden en velgen
  • Montage van banden en velgen
  • Reparatie van banden en het richten van velgen
  • Balanceren van banden
  • Uitlijnen van auto′s
  • Opslag van zomer- en winterbanden

Autobedrijf Feijen verkoopt, monteert en demonteert zomerbanden, winterbanden en all-season banden in alle beschikbare maten. Na elke verwisseling van banden op velgen is het noodzakelijk uw banden opnieuw uit te balanceren. Wij zorgen ervoor dat uw banden op de juiste manier worden uitgebalanceerd.

Geen idee waar u uw winter- of zomerbanden moet opslaan? Autobedrijf Feijen zorgt voor een veilige en vertrouwde opslagplaats voor uw autobanden. Daarnaast zorgen wij ook voor een juiste uitlijning van uw auto, zodat slijtage en belasting van de banden tot een minimum beperkt worden en u van optimaal comfort geniet. Ook voor de reparatie van banden en het richten van velgen kunt u bij ons terecht.

Opzoek naar een bandenspecialist? Neem snel contact met ons op.

service

Ruitservice

Heeft u ruitschade?

Of het nu gaat om een lichte ruitschade of het volledig vervangen van uw ruit, Autobedrijf Feijen lost het snel en zorgvuldig voor u op. Blijf niet met een sterretje in uw voorruit rondrijden, want voor u het weet veranderd het sterretje in een barst en moet uw gehele voorruit vervangen worden. Voor het vakkundig repareren of monteren van autoruiten gebruiken we de juiste materialen en lijmsoorten om kwaliteit en veiligheid te kunnen garanderen.

service

Schadeservice

Schade aan uw auto?

Autobedrijf Feijen zorgt voor het herstellen van uw schade, van kleine parkeerschades en steenslag tot grote schades. Uw auto wordt door vakkundige monteurs gerepareerd en als nieuw bij u afgeleverd. Autobedrijf Feijen verzorgt het gehele schadeherstel van uw auto!

service